Over Stichting Breinpuzzel


Dagbesteding onder volwassen mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Ontstaan & Doelstelling

Wij zijn Stichting de Breinpuzzel gestart in 2018. Door onze werkervaring in de revalidatie van mensen met NAH, liepen wij er tegenaan dat er een tekort is aan gespecialiseerde dagbesteding voor mensen met NAH in de regio Rotterdam. Dit wordt verder ondersteund door het gehouden regio onderzoek in 2017 onder de doelgroep.

NAH en dan?
Veelal is het voor een ieder een enorme puzzel om na deze breuklijn die je hebt gekregen in je leven door de NAH, weer een zinvolle dagbesteding te vinden. Dagbesteding moet leuk en zinvol zijn, door middel van diverse activiteiten, zowel creatief als sportief, worden de cognitie, coördinatie en motoriek in stand gehouden en verbeterd.  
Wij willen je hierbij ondersteunen, bij ons krijg je de ruimte om het weer op te pakken of om te ontdekken waar je mogelijkheden liggen. Kortom wij bieden u een unieke dagbesteding, begeleiding, advisering en ontmoetingsmogelijkheid gespecialiseerd op het gebied van NAH.

Bij Stichting de Breinpuzzel kom je in contact met lotgenoten, en geeft je dagen weer invulling en leer je de draad van het leven weer op te pakken. Ook je partner/familie/gezinsleden bieden wij een plek voor ontmoeting.

Doelstelling

Dagbesteding voor volwassen met NAH, waarin wij uitgaan van de individuele deelnemer, zodoende een bijdrage te leveren aan een verbeterde kwaliteit van leven voor mensen met NAH.

Wie zijn wij?

Wij zijn Esther Gravesteijn en Jannette Kalkman. Wij hebben ruime ervaring in het omgaan met volwassen met NAH, Als verzorgende en verpleegkundige zijn wij werkzaam geweest in de revalidatie van volwassenen met NAH. Wij zijn er beide van overtuigd, mede door onze geloofsovertuiging dat een ieder een kans verdiend. Wij zien problemen als een uitdaging voor nieuwe mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij met elkaar welke route we gaan uitstippelen samen met u.

Esther Gravesteijn
Jannette Kalkman

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op
Share This