Over Stichting Breinpuzzel


Dagbesteding onder volwassen mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Ontstaan & Doelstelling

Wij zijn Stichting de Breinpuzzel gestart, daar wij erachter kwamen mede door onze werkervaring in de revalidatie van mensen met NAH en na een gehouden onderzoek onder mensen met NAH, dat een dagbesteding voor mensen met NAH al dan niet na een revalidatie periode minimaal wordt aangeboden in de regio Rotterdam.

NAH en dan? veelal is het voor een ieder een enorme puzzel om na deze breuklijn welke je hebt gekregen in je leven door de NAH , weer een zinvolle dagbesteding te vinden. Dagbesteding moet leuk en zinvol zijn, ontdek opnieuw of voor het eerst je creatieve talenten
Wij willen je hierbij ondersteunen, bij ons krijg je de ruimte om het weer op te pakken of om te ontdekken waar je mogelijkheden liggen. Alles mag niets moet bij Stichting de Breinpuzzel. Kortom wij bieden u een unieke dagbesteding, begeleiding, advisering en ontmoetingsmogelijkheid.

Kortom bij Stichting de Breinpuzzel kom je in contact met lotgenoten, en geeft je dagen weer invulling en leer je de draad van het leven weer op te pakken. Ook je partner/familie/gezinsleden bieden wij een plek voor ontmoeting.

Doelstelling

Dagbesteding voor volwassen met NAH, waarin wij uitgaan van de individuele deelnemer, zodoende een bijdrage te leveren aan een verbeterde kwaliteit van leven voor mensen met NAH.

Wie zijn wij?

Wij zijn Esther Gravesteijn en Jannette Kalkman. Wij hebben ruime ervaring in het omgaan met volwassen met NAH, Als verzorgende en verpleegkundige zijn wij werkzaam geweest in de revalidatie van volwassenen met NAH. Wij zijn er beide van overtuigd, mede door onze geloofsovertuiging dat een ieder een kans verdiend. Wij zien problemen als een uitdaging voor nieuwe mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij met elkaar welke route we gaan uitstippelen samen met u.

Esther Gravesteijn
Jannette Kalkman

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op
Share This