Wij hebben uw hulp nodig

Meld je aan als vrijwilliger bij BreinPuzzel en help mensen met een niet aangeboren hersenletsel

In de Breinpuzzel zijn er naast de professionals dagelijkse vrijwilligers aanwezig. Deze ondersteunen de deelnemers bij diverse creatieve werkvormen, gespreksgroepen, beweegoefeningen, wandelen, doelgerichte oefeningen, halen en brengen van deelnemers met onze bussen. Dankzij deze fantastische vrijwilligers krijgen de deelnemers veel al 1 op 1 begeleiding.

Alle vrijwilligers volgen een NAH scholing. De bus vrijwilligers hiernaast nog een erkende EHBO-cursus. Aangeboden in en door de Breinpuzzel.

Voor het werven van vrijwilligers werken wij samen met de Unie Van Vrijwilligers in Rotterdam, zijn we actief op Zorgzaam 010.

Hieronder staan een aantal pijlers waar wij nog vrijwilligers voor zoeken, heeft u echter andere talenten welke hier niet genoemd worden, ook dan mag u reageren via het contactformulier op deze pagina.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat medewerkers en deelnemers elkaar met wederzijds respect behandelen hiervoor volgen wij de gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Vrijwilligerswerk. Klik hier om deze gedragscode te lezen.

Creatief

Bent u creatief? met welke materialen dan ook, dan nodige wij u uit om contact met ons op te nemen, of u nu een workshop wil organiseren of structureel wil bijstaan in de creatieve momenten.

Muziek

Houdt u van muziek en kunt u misschien een instrument bespelen? ook dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen!

Chauffeurs voor op onze bussen

Heeft u rijervaring, 3 uur per dag beschikbaar (verdeeld over de ochtend en de middag), 1 of meerdere dagen per week? Neem dan contact met ons op via mail/telefoon!

Wat wilt u doen?