Tarieven

De dagbesteding wordt in de meeste gevallen gefinancierd vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook het vervoer van en naar de dagbesteding is met deze regeling aan te vragen. Er zijn verschillende opties om dit aan te vragen:

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Aan de dagbesteding zijn kosten verbonden die vanuit de WMO of WLZ vergoed kunnen worden. Voor een WMO- aanvraag kunt u terecht bij de gemeente in uw woonplaats.

Wet langdurige zorg (Wlz)

Dit kan worden aangevraagd bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Ook mensen die in een instelling verblijven hebben een ZorgZwaartePakket-indicatie (ZZP). In het ZZP staat welke zorg en begeleiding u nodig heeft, en mag verwachten. Het is ook dan mogelijk om dagbesteding in te kopen bij de Breinpuzzel. In overleg met de instelling kan een onderaannemerschap afgesproken worden.

De Breinpuzzel heeft een onderaannemerschap met: Laurens en de Leliezorggroep.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan er worden bepaald welke pgb vorm voor u geschikt is. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op!

Nog geen PGB?

Wilt u deelnemen aan onze dagbesteding, maar heeft u (nog) geen PGB? Dan kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Heeft u PGB?

Welke diensten wilt u volgen?

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op