Tarieven

De dagbesteding worden in veruit de meeste gevallen grotendeels gefinancierd vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook het vervoer van en naar de dagbesteding is met deze regeling aan te vragen. Er zijn verschillende opties om dit aan te vragen:

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Aan de dagbesteding zijn kosten verbonden die vanuit de WMO of WLZ vergoed kunnen worden. Voor een WMO- aanvraag kunt u terecht bij de gemeente in uw woonplaats.

Wet langdurige zorg (Wlz)

Dit kan worden aangevraagd bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). 

Ook mensen die in een instelling verblijven hebben een ZorgZwaartePakket-indicatie (ZZP). In het ZZP staat welke zorg en begeleiding u nodig heeft, en mag verwachten. Het is ook dan mogelijk om dagbesteding in te kopen bij de Breinpuzzel. In overleg met de instelling kan een onderaannemerschap afgesproken worden.

De Breinpuzzel heeft al een onderaannemerschap met: Laurens, de Zellingen, Zegwaard, Domus Magnus, Gemiva.

Afhankelijk van uw persoonlijke kan er worden bepaald welke situatie het meest geschikt is. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op!

Nog geen PGB?

Wilt u deelnemen aan onze activiteiten, maar heeft u (nog) geen PGB? Dan kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven.

Heeft u PGB?

Welke diensten wilt u volgen?

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op