Wat bieden wij ?

Bij ons bent u welkom zoals u bent, samen met u gaan wij kijken, op welke manier  wij u kunnen ondersteunen in het compleet maken van uw persoonlijke puzzel. De puzzel waar u ongevraagd mee te maken hebt gekregen nadat u hersenletsel heeft opgelopen.

Denkend hierbij aan het stukje invulling van de dag structuur, omgaan met prikkels in je omgeving, ontspannen bezigheden, deze aanleren of opnieuw oppakken. De ontspanning kan op verschillende manieren, zoals creativiteit met diverse materialen, muziek, lezen, en ook indien gewenst gericht op het oppakken van de dagelijkse activiteiten in de eigen omgeving zoals zelf weer zelf boodschappen doen, koken, omgaan met openbaar vervoer, andere huishoudelijke taken, omgaan met de digitale wereld zoals oa smartphone.

 

 

Persoonlijke aandacht

Daar ieder mens uniek is, bieden wij bij Stichting de Breinpuzzel een persoonlijke begeleiding in kleine groepen, waarbij u aangeeft wat u wil en kijken wij samen met u naar alle mogelijkheden.

d

Eigen invulling

Wij bieden u datgene waar u behoefte aan heeft en wat mogelijk is binnen de dagbesteding.

Rust

Daar mensen met NAH een beperkte energie kunnen hebben bieden wij de mogelijkheid om te rusten in een aparte ruimte na de middagmaaltijd.

 

Onze algemene voorwaarden bespreken wij met u en geven wij mee tijdens het intake gesprek, daarnaast stellen wij samen met de deelnemer een deelnemersplan op, hierbij de deelnemer een leidraad te geven .

 

Contact

Neem contact met ons op, wij proberen binnen 2 werkdagen te reageren.