Stichting de Breinpuzzel biedt passende dagbesteding aan mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel.
Familie
Als je dicht bij iemand met niet aangeboren hersenletsel staat, ken je die persoon waarschijnlijk het beste. We beseffen ook dat NAH niet alleen de getroffene raakt, maar ook de naasten. Daarom vinden we het belangrijk dat zij betrokken zijn, op welke manier dan ook.
Passende zorg
De eerstelijnstherapeuten bieden professionele ondersteuning bij de dagelijkse bezigheden. Zij komen op locatie om te helpen met de zorgvraag. Zij zijn deskundig in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologie. Zij passen de behandeling aan de situatie en wensen aan.
Activiteiten
Wij geloven dat iedere deelnemer zijn of haar eigen potentieel heeft om te groeien en te genieten van het leven. Daarom kijken we samen naar wat er mogelijk is, rekening houdend met de beperkingen die elke dag een rol spelen.
Grip op het leven, denken vanuit mogelijkheden
Een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan allerlei verschillende uitdagingen met zich meebrengen. Bij Stichting de Breinpuzzel stellen we de activiteiten voor de dagbesteding af op de doelen en uitdagingen van onze cliënten. Hieronder volgen enkele voorbeelden van uitdagingen voor mensen met een NAH waar we rekening mee houden
Bij Stichting de Breinpuzzel streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar mensen met een NAH hun doelen kunnen bereiken en hun uitdagingen kunnen overwinnen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dagbesteding en hoe we u of uw dierbare kunnen helpen.
Neem contact met ons op voor meer informatie
lees verder…