Logeerhuis

Logeren in een prachtige en rustige ambiance met riante tuin bij ons in de Breinpuzzel.

Vanaf 1 oktober 2018 zijn volwassenen met NAH welkom om te komen logeren. Logeren in een prachtige en rustige ambiance met riante tuin bij ons in de Breinpuzzel.

Wilt u er even tussenuit om tot rust te komen, of wilt uw partner een aantal dagen weg? Dan biedt de Breinpuzzel logeermogelijkheid aan van maandag tot vrijdag. Dit kan één of meerder nachten.

Voor alle maaltijden gebruiken we verse producten, waarbij we rekening houden met eventuele allergieën.

Wij bieden: rust en gezelligheid, een luisterend oor, waardoor u weer uitgerust en opgeladen richting huis zal gaan.

 

Logeer bij Breinpuzzel in Rotterdam

Ons logeerhuis voor volwassenen met NAH in Rotterdam is speciaal ingericht om helemaal te onspannen. In en om het huis zijn verschillende activiteiten die u kunt doen, wij vinden het vooral belangrijk dat u zich hier helemaal thuis kunt voelen. Naast mensen met een niet aangeboren hersenletsel is er ook ruimte voor eventuele partners zodat u samen kan verblijven in het logeerhuis.

Ochtend

We starten de dag met een heerlijk vers ontbijt. De invulling van de dag overleggen we met u, en indien gewenst kunt u vanaf 9.00 uur meedraaien met de dagbesteding.

 

Middag

Tussen de middag serveren wij een gezonde smakelijke lunch. Daarnaast zijn er in en om het huis allerlei activiteiten te doen.

 

 

Avond

s ’Avonds genieten we met elkaar van een heerlijk diner. De invulling van de avond doen we in overleg met u.

 

 

Kosten

Per 24 uur €125,00

Dit is all- inclusief ( dagbesteding, maaltijden, toeristenbelasting)

Voor meer informatie kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Rustige locatie in Rotterdam

 

De Breinpuzzel is rustig  gelegen aan de rand van de Rotterdamse wijk Charlois, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, en parkeergelegenheid voor de deur.

Logeerhuis

Share This